И в навечерието на вота ГЕРБ действат по мутренски - силово, арогантно, безпардонно

main 1616078299

Кандидатите за депутати от Кюстендил се обърнаха към симпатизантите на партията с призив да не се страхуват!

„В качеството си на председател на Общинския съвет и председател на Областният съвет на БСП Кюстендил искам да информирам общността как политическа партия ГЕРБ умее бързо да пенсионира, когато някой не мисли като тях и когато определена персона има друго, различно от тях политическо убеждение.“

Това заяви по време на пресконференция, на която присъства и водачът на листата Румен Георгиев, Областният председател на БСП в Кюстендил и втори в листата Бойко Клечков.


„На 10-ти март тази година БСП – Кюстендил представи пред своя актив листата на коалиция “БСП за България“ за предстоящите парламентарни избори. Водещ на мероприятието бе Александър Пандурски – зам.председател на ОбС на БСП Кюстендил и ръководител на областната пощенска станция в града. Той е доказан специалист, работил по времето на различни правителства“, обясни Бойко Клечков.
По думите му и в навечерието на изборите ГЕРБ действат по мутренски - силово, арогантно, безпардонно, като основната им цел е сплашване на политическия опонент.


Той обясни как на 16 март Александър Пандурски получава заповед за бързо пенсиониране, като причината е агитация, която той е водил против ГЕРБ в предизборната кампания.

„Заповедта за бързо пенсиониране е подписана от Главния изпълнителен директор на Български пощи, а не както трябва да стане - от прекият му ръководител на западен регион“, алармира вторият в листата.
„Искам да информирам обществеността, че с това политическо пенсиониране, ГЕРБ показаха колко са безпардонни с политическият си опонент. Обръщам се и към нашите симпатизанти, като ги призовавам да не се плашат. БСП стои плътно зад тях и ще отстояваме техните интереси. Всякакви опити за сплашване, чрез уволнения за измислени агитации, ще бъдат разобличавани“, категоричен бе той.
„Усещайки че идва краят на ГЕРБ, наблюдаваме как змията хапе по-силно. Ние отговаряме, хапете, то ви е за последно. Безпомощта им в политическата битка показва колко демократична партия са“, възмутено заяви Бойко Клечков.
Той направи сравнение с министрите на ГЕРБ, които могат да ходят и да агитират по време на кампанията, а членовете на други политически партии не могат в извънработно време да изразяват своята обществена позиция. По думите ми това е измислената демокрацията на ГЕРБ.
„Уважаеми съграждани не се подвеждайте, не се предавайте, не допускайте да ви пречупят. Призовавам ви на 04.04 в интегралната бюлетина да гласувате с № 4 за да премахнем мутренския модел на управление“, призова Бойко Клечков.

Фейсбук на БСП